ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

09.05.2020.ЗВО ПОМАЖЕ СА ПРИЈАВАМА НА КОНКУРСЕ ЗА ПОДРУЧЈА НАСЕЉЕНА НАЦИОНАЛНИМ МАЊИНАМА

Заједничко веће општина обавештава заинтересоване да су објављени конкурси Министарства регионалног развоја и фондова Европске уније и Министарства пољопривреде Републике Хрватске за финансирање пројеката у 2020. години према Програму за финансирање пројеката локалне инфраструктуре, руралног рзвоја, предузетништва и обрта на подручјима насељеним припадницима националних мањина.

Из Заједничког већа општина обавештавају пољопривреднике, власнике ОПГ-ова те представнике јединица локалне самоуправе с подручја Вуковарско-сремске и Осјечко-барањске жупаније да све информације о условима пријаве на расписане конкурсе као и непосредну помоћ у припреми и писању пројектних предлога могу добити у Заједничком већу општина у Вуковару и у канцеларији Заједничког већа општина у Белом Манастиру.

Због појаве и трајања епидемије коронавируса те ограниченог окупљања на јавним местима потребно је искључиво путем телефона 422-750 у времену од 8 до 14 часова контактирати и заказати пријем у Пројектном центру Заједничког већа општина.

Контакт-телефон у канцеларији Заједничког већа општина у Белом Манастиру је 031-701-108 на који се треба информисати о пријави пројеката. Пријаве на конкурс могу се слати у периоду од 11. до 25 маја ове године, обавештавају из Заједничког већа општина.