ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

15.10.2020.ОПШТИНА СТАРА ПАЗОВА ДОНИРАЛА 500 СТОЛИЦА ЗА ТРИБИНЕ

Борово, 15.10.2020. – Испоручено је  500 столица за трибине које ће бити постављене на стадионе фудбалских клубова „Слога“ из Борова, „Вутекс-Слога“ из Вуковара, „Негославци“ и „Слога“ из Пачетина, а које су део донације Општине Стара Пазова.

Вредност ове донације је око 10.000 евра, а део је потписаног споразума између Општине Стара Пазова и Заједничког већа општина.

- Сигурно је да ће ово да допринети да услови одигравања утакмица, поготово за људе који буду долазили да гледају, ће сада бити на вишем нивоу. Ми испред Заједничког већа општина користимо ову прилику да се захвалимо нашим партнерима, Општини Стара Пазова која је издвојила финансијска средства и на тај начин помогла рад фудбалских клубова са подручја деловања ЗВО-а – појашњава председник Заједничког већа општина Срђан Јеремић.

Јуче су столице испоручене у Борово одакле ће касније бити дистрибуиране клубовима па ће тако у Вуковар отићи 200 столица, по 100 у Негославце и Пачетин, а 100 остаје у Борову које ће бити постављене на нове трибине стадиона ФК „Слога“.

Протокол о сарадњи између Заједничког већа општина и Општине Стара Пазова потписан је почетком новембра прошле године, а ово није први пут да ова сремска општина помаже раду ЗВО-а.