ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

31.12.2020.ОДРЖАНА СКУПШТИНА ЗАЈЕДНИЧКОГ ВЕЋА ОПШТИНА

Претпоследњег дана 2020. године Заједничко веће општина одржало је скупштину на којој су усвојени план рада и финансијски план за 2021. годину. Председник ЗВО-а Срђан Јеремић представио је планове ове институције и изложио најважније сегменте у раду Одбора за образовање, културу и спорт, људска права, медија, информисања и вере те Пројектног центра.

Поред тога донета је и одлука о именовању новог председника Одбора за људска права као и одлука о утврђивању основице за израчунавање плате запосленима.

Присутни делегати скупштине усвојили су план и програм, те финансијски план рада Српског културног центра чији је оснивач Заједничко веће општина.

Јеремић је истакао да је година на измаку прошла обележена многобројним проблемима условљеним појавом епидемије вируса Корона, али да је упркос томе Заједничко веће општина успело да испуни и оствари свој план па је стога и план за наредну годину амбициозан, са низом нових идеја и планова за побољшање рада саме институције, а у служби српског народа на простору на којем делује.