ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

11.05.2021.ПОДЕЛА ДОНАЦИЈА МАЊИНСКОМ ВЕЋУ И СПОРТИСТИМА

Вуковар, 11.5.2021 – Заједничко веће општина данас је уручило донације Већу српске националне мањине из Јагодњака, фудбалским клубовима и дизачу тегова Николи Тодоровићу.

Председник Заједничког већа општина Срђан Јеремић најпре се састао са председником Већа српске националне мањине општине Јагодњак Далибором Татарином и том му је приликом уручио донацију у виду платна и пројектора које ће користити више српских институција са подручја ове барањске локалне самоуправе.

Након тога одржан је састанак са представницима 17 фудбалских клубова који делују на овим просторима. Повод за овај састанак било је уручивање купона од 3.000 куна који ће клубови моћи да искористе за куповање спортске опреме.

Такође, председник Јеремић састао се и са јуниорским шампионом у дизању тегова Николом Тодоровићем који ће следеће недеље отпутовати у Узбекистан на Светско првенство јуниора у дизању тегова. Заједничко веће општина пружило је Николи финансијску помоћ како би на што бољи начин у Узбекистану представио своју државу и заједницу.