ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

15.05.2021.БОРОВСКА СЛОГА ШАМПИОН ЛИГЕ ВЕТЕРАНА ЗВО-А

Борово, 15.05.2021 – Одигране су финалне утакмице фудбалске Лиге ветерана Заједничког већа општина, а шампион је постала екипа Слоге из Борова која је у финалу убедљиво славила против БСК-а из Бијелог Брда.

Након што су претходног викенда одиграни полуфинални мечеви у којем су екипе Слоге из Борова и БСК-а из Бијелог Брда заказале међусобно финале, у суботу 15. маја добили смо новог шампиона лиге која се игра у организацији ЗВО-а.

У првом полуфиналном мечу, Слога, која је била прва и у регуларном делу сезоне, савладала је екипу Даља са 3:2, док је БСК направио велико изненађене победивши браниоце наслова Синђелић из Трпиње. БСК се у полуфинале пласирао јер је екипа Хајдук-Мирка из Мирковаца одустала из разлога зато што им је велики део играча тога дана наступао за први тим који се бори за пласман у виши ранг. Ипак, Бјелобрдци су савладали фаворите из Трпиње резултатом 2:1.

У утакмици за треће место Даљ је са 2:1 савладао Синђелић па су Трпињци тако ове године одиграли нешто испод нивоа на који су до сада навикли фанове ветеранског фудбала.

Финале је очекивано припало ветеранима из Борова. БСК није успео да потпуно изненади и узме титулу, него су Боровчани славили са високих 5:0. Слога је константно вршила притисак на гол противника и ни једног трена победа није дошла у питање. Максимално је искоришћен домаћи терен, али и уиграност састава који годинама, уз понеку измену, наступа заједно.

Организатори из Заједничког већа општина су се ове године потрудили да победничкој екипи обезбеде вредне награде. Председник ове институције Срђан Јеремић уручио је пехаре за четири првопласиране екипе као и комплет од 18 тренерки шампионима.

После одигране финалне утакмице, популарним „трећим полувременом“ уз придржавање мера, стављена је тачка на овогодишњу Лигу ветерана.