ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

25.06.2021.САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ О ПОЧЕТКУ ПРИЈАВА ЗА ПОПИСИВАЧЕ СТАНОВНИШТВА

Поштовани,

            Државни завод за статистику је расписао Јавни позив заинтересованим кандидатима за подношење пријава за посао пописивача и контролора у другој фази провођења Пописа становништва, кућанства и станова у Републици Хрватској 2021. године, који ће се одржати од 27.09.-17.10.2021. године.

            Услови за пријаву јесу: да је лице пунолетно, држављанин РХ, има завршено најмање средњошколско образовање, познавање рада на рачуналу и да има ваљану адресу елекроничке поште. Предност при одабиру имају кандидати који имају вишу разину образовања, искуство рада на претходним пописима/анкетама, добро познавање рада на рачуналу, незапослени/студенти, могућност кориштења властитог превозног средства. Пописивање захтева пуни дневни ангажман пописивача и контролора, па је неопходно да кандидати немају других обавеза.

            Обавештавамо све заинтересоване са подручја Вуковарско-сремске жупаније и Осјечко-барањске жупаније да све информације о условима пријаве на Јавни позив могу пронаћи на мрежним страницама Пописа (www.popis2021.hr). Позивамо све који се одлуче пријавити на Јавни позив да нас о истоме обавесте, а непосредну помоћ приликом пријаве могу добити у Заједничком већу општина Вуковар, Е. Кватерника 1, у Вуковару или на тел. 032 422 750, сваки радни дан од 8-14 сати.           

            Рок за подношење пријава на Јавни позив је од 23.06.-15.07.2021. године.

Председник ЗВО

Срђан Јеремић, маг. оец.