ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

23.07.2021.ОБАВЕШТЕЊЕ О ДОДЕЛИ РАДНИХ СВЕСКИ, МАПА И ШКОЛСКИХ ТОРБИ УЧЕНИЦИМА

Заједничко веће општина Вуковар је и ове године, уз свесрдну помоћ Покрајинске владе АП Војводине, обезбедило финансијска средства која ће искористити за набавку радних свески и ликовних мапа за ученике од 1. до 5. разреда основних школа који ће у школској години 2021/2022. похађати наставу на српском језику и ћириличном писму, по моделу А у Вуковарско-сремској и Осјечко-барањској жупанији.

Такође, желимо обавестити родитеље ученика који у шк.год. 2021/22. уписују 1. разред на српском језику и ћириличном писму, по моделу А, да је залагањем ЗВО, Покрајинска влада АП Војводине обезбедила за све њих школске торбе.

ЗВО ће на време, с почетком школске године извршити поделу радних свески, ликовних мапа и школских торби по школама, о чему ће родитељи и ученици бити информисани путем медија.

 У намери да помогне и афирмише школовање на српском језику и ћириличном писму, ЗВО ће уложити додатна финансијска средства за набаву радних свески за ученике од 6. до 8. разреда ОШ Мирковци и ОШ Тења, док ће набавку радних свески за ученике од 6. до 8. разреда у осталим основним школама на подручју ВСЖ и ОБЖ, настојати обезбедити у сарадњи са општинама насељеним претежно припадницима српске националне мањине.

 

Председник ЗВО

                                                                                                   Срђан Јеремић, маг.оец.