ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

02.10.2021.ОДРЖАН КУП ЗВО-а У ДИСЦИПЛИНИ ТРАП

Габош, 02.10.2021 - Након прошлогодишњег поновног покретања куп такмичења Заједничког већа општина у дисциплини трап одржано је друго по реду такмичење овога типа.

У такмичењу је учествовало осам екипа, поред домаћина Ловачког друштва „Јелен“ из Габоша, такмичили су се „Трап скит" Острово, Ловачко друштво „Верац" из Вере, екипа „Острово", Ловачко друштво „Борово", Ловачко друштво „Негославци", Ловачко друштво „Сокол" из Боботе, Ловачко друштво „Ловац" из Маркушице и гости.

У гађању глинених голубова, пријављене екипе са подручја на којем делује Заједничко веће општина наступале су у екипном такмичењу, појединачном и фер плеј. Председник заједничког већа општина Дејан Дракулић отворио је такмичење и пожелео срећу свим учесницима. 

У поменутој конкуренцији најбоља је била екипа „Трап скит" из Острова, друго место заузели су домаћини Ловачког друштва „Јелен" из Габоша, док се бронзаном медаљом окитила екипа „Острово" такође из Острова. У појединачној конкуренцији на првом месту био је Никола Живковић, друго место Ђурица Манојловић, а треће место припало је Алену Манојловићу.

Најуспешнији у фер плеј дисциплини био је Бојан Мрмош из Острова. Уз угодно дружење за најбоље учеснике припремљене су медаље и пехари, док је најбољој екипи припао прелазни пехар.